Juliane

Juliane er en fem år gammel hoppe som har hatt et føll. Hun har vært en super mor, veldig snill i flokken og utrolig nem og lærevillig under innridningsprossesen. Hun er på alle måter en sånn hest hele familien kan kose seg med, og med fornuftig videre utdannelse kommer hun til å bli en meget fin ridehest.

Særdeles hyggelig er det at hun viser seg frem så fint under rytter. Hun har en meget god haseaksjon og masse positiv fremdrift. Taktfast i alle tre gangarter, og lærer veldig hurtig nye ting. Hun går på tøylen i alle gangarter og blir sterkere for hver dag som går. Selv driver jeg med innridning av norsk varmblods ridehest og jeg er så overrasket over hvor fort denne hesten lærer.

Hun kommer lykkelig hver gang hun blir hentet fra paddock og er utrolig snill å håndtere. Smed, transport og dyrlege er også noe hun tar med stor ro. I denne hesten har dere en venn for livet.

Siden annonsen ble satt inn har Juliane fått sko, hun har raspet tenner og løshoppet med stor iver. Og fortsetter å utvikle seg svært rask og positivt som en god ridehest. Hun går på tur både alene og i flokk og skrittes rolig langs riksvei 40 med mye trafikk. Bør sees og oppleves.

Pris: 45 000 kr

Bilder

Legg igjen en kommentar